Templates by BIGtheme NET

FORUM LOGOForum žena Prijepolja je nevladina organizacija osnovana 2000. godine sa misijom da radi na poboljšanju kvaliteta života žena u multietničkoj prijepoljskoj zajednici. Osam godina kasnije u okviru oganizacije osnivamo medij civilnog sektora TV Forum, a potom i portal Forum Info.
Realizovali smo više od 60 projekata koji promovišu rodnu ravnopravnost, slobodu medija, prava nacionalnih manjina i osoba sa invaliditetom, ekologiju, borbu protiv rodno zasnovanog nasilja, borbu protiv korupcije, transparentnost rada lokalnih samouprava…
Zadatak TV Forum, što ujedno čini i cilj Udruženja, jeste da se rodna ravnopravnost, problemi žena, njihovo stvaralaštvo i kreativnost učine medijski vidljivim i senzibiliše javnost za rodnu ravnopravnost i položaj žena. Кao stanica civilnog sektora, TV Forum deluje na dnevnoj osnovi (programski sadržaji se dnevno emituju) i ima za cilj (a time i Udruženje) da informiše, senzibliše i edukuje širu javnost za brojna pitanja od javnog značaja.
Trenutno, Forum žena, TV Forum i Foruminfo.rs imaju 9 zaposlenih, 6 žena i 3 muškarca. Udruženje ima 25 stalnih članica i 5 volonterki i jedina je lokalna televizija koja ima informativni program i sopstvenu produkciju u Prijepolju.
TV Forum – prva ženske televizija u Srbiji i na Balkanu, od 2016. godine putem multipleksa Tornik – Ovčar pokriva područje Jugozapadne Srbije (oko 450.000 ljudi).

http://www.forumtv.rs/
http://foruminfo.rs/
+381 33 714 147
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.