Templates by BIGtheme NET

paor logoPAOR je organizacija koja se bavi različitim oblicima aktivizma kao oblika društvenog delovanja. PAOR okuplja: pojedince/ke, formalne i neformalne grupe iz mnogih socijalnih, kulturnih i subkulturnih domena kao sto su: multimediji, ekologija, filozofija, psihologija, sport, muzika, ljudska prava, umetnost...

PAOR se trudi da se pozicionira u civilnom sektoru kao asocijacija, odnosno tzv kišobran, koji za cilj ima partnersko, saradničko i udruženo delovanje, radi ostvarivanja održivih i progresivnih društvenih promena, u lokalnom i globalnom okruženju.

PAOR zastupa individualizam i autonomnu osobenost kako pojedinaca/ki, tako i grupe. PAOR zastupa ideju društvenog delovanja individualnih i autonomnih ideja, usmerenih ka progresivnim i naprednim ciljevima drustva.

PAOR podržava i učestvuje u svim društvenim promenama, koje za cilj imaju: jačanje individualnih akcija i pokreta, ostvarivanje svih oblika ljudskih prava, toleranciju, mir, zdrav život, poboljšanje života i suživota kako pojedinaca/ki tako i društva. PAOR kao cilj ima pokretanje i podršku društvenih akcija, lokalnog i globalnog karaktera. PAOR želi da ujedini i održi stvaralački i kreativni ljudski potencijal.

PAOR nema pretenziju da bude konačno rešenje, već prvenstveno: inicijator/ka, pokretač/ica, radnik/ca, stvaralac/teljka.

PAOR Facebook Page.